yarım çay kaşıgı kahvaltılık baharat veya çemen baharatı
1 dilim bayat ekmek içi
çeyrek çay bardagı zeytinyagı(aslında ben yagını kıvamına göre ayarlıyorum.O yüzden hepsini birden koymayın yagın.Kıvamı koyu olursa azar azar ekleyebilirsiniz.)
İlk önce sarmısakları az tuz ilavesi ile ezelim ve cevizleride rondodan geçirelim.1 dilim bayat ekmek içini az su ile ıslatalım ve sonra suyunu sıkalım.Ve zeytinyagı hariç diger malzemeleri rondoya koyalım.Ve iyice karıştıralım.Sonra azar azar zeytinyagı ekleyelim ve tekrar karıştıralım.Kıvamı ne çok koyu ne çok sıvı olacak.Hazır olan muhammaramızı kapaklı bir kaba alıp buzdolabında uzun bir süre saklayabilirsiniz.
Afiyet olsun.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.