Patlıcanlı Piknik Kanepe

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    PATLICANLARI kabukları ile közleyin. Bıçakla yukarıdan aşağıya çizin ve içlerini kaşık yardımıyla bir kaba boşaltın. İnce kıydığınız sarmısakları ve tuzu ekledikten sonra soğumasını bekleyin. Soğuduğunda mayonezi ve iri
    çekilmiş ceviz içini ilave ederek karıştırın. Saklama kabına alarak buzdolabında saklayın. Pikniğe gittiğinizde, üçgen şekilde kestiğiniz tost ekmeklerine bolca sürün. Üzerlerini mayonez, renkle biber ve haşlanmış yumurta dilimleriyle süsleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.