Peynirli Krakerler

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    DERİN bir yoğurma kabına unu eleyin ve ortasını havuz şeklinde açın. Margarin, süt, sıvıyağ ve tuzu ekleyin. Ortadaki malzemeyi una karıştırmadan harmanlayın. Daha sonra kenarlardaki unu azar azar ilave edip, tüm malzemeyi iyice yoğurun. Hazırladığınız hamuru 4 eşit parçaya ayırın ve 15 dakika dinlendirin. Tüm hamur parçalarını 1 mm kalınlığında açın. Açtığınız hamurları yağlanmış fırın tepsilerine yerleştirin. Üzerine çırpılmış yumurta sarısı sürün. İki hamurun üzerine rendelenmiş kaşar peyniri, diğer hamurların üzerine çörekotu serpin. 15 dakika daha dinlendirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin. Kare şeklinde kesin ve servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.