Sebzeli Ekmek

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KABAĞI rendeleyin ve suyunu sıkıp, bir kaba alın. Rendenin ince tarafıyla pırasa ve havucu rendeleyip, kabağa ekleyin. Kıyılmış maydanoz ve dereotunu ilave edin. Yoğurt, yağ, kepekli un, un, yumurta, karbonat, kabartma tozu ve limon suyunu katın. Tuz, karabiber ve pulbiber ekledikten sonra tüm malzemeyi iyice yoğurun. Ekmek şekli verin ve fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine bıçakla çizik atıp, yumurta sarısı sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında bir kürdanla kontrol ederek (ekmeğe bir kürdan batırın, kürdan temiz çıkıyorsa pişmiş demektir) pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.