YUMURTA ve tozşekeri derin bir kasede mikserle 10 dakika çırpın. Margarin, tereyağı, sıvıyağ ve sirkeyi ilave edip, 5 dakika daha çırpın. Elenmiş un, ceviz ve meyve kurusunu ekleyip, tahta bir kaşıkla şöyle bir karıştırın ve yağlanmış orta büyüklükteki bir tepsiye yayın. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında üzeri hafif pembeleşene kadar pişirin. Fırından alın ve 10-15 dakika soğuttuktan sonra dikdörtgen şeklinde dilimleyin. Tekrar araları açık olarak tepsiye dizin ve 150 derece fırında 45-60 dakika arasında iyice kızarana kadar kontrol ederek tutun. Ilınınca servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.