Taze Fasulye Konservesi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Fasulyelerin uç kısımlarını bir bıçak yardımıyla kesin. Kılçıklarını da bir bıçak yardımıyla çıkarın. Bol suyla yıkayın.Bir tencereye 1 litre su koyun. Kaynadıktan sonra fasulyeleri 3 dakika bekletip çıkarın. Bir süzgece alarak suyunu süzün. Daha sonra fasulyeleri kavanozların içine dik ve bütün olarak yerleştirin. Domatesleri ikiye bölüp fasulyelerin üzerine yerleştirin. Taze fasulyeleri haşladığınız su ılındıktan sonra kavanozlara doldurun. Üzerine yemeğe attığınız kadar tuz ilave edin. Diğer kavanozları da aynı şekilde doldurun. Kavanozları ters yüz edin. İçi su dolu genişçe bir kaba kavanozların kapakları altta kalacak şekilde yerleştirin. 1- 1.5 saat kaynatın. Sudan çıkarttıktan sonra soğutun. Serin bir yerde, tüketeceğiniz güne kadar bekletin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.