Pırasaları birer kat soyup 10-15 cm uzunluğunda, yeşilleriyle birlikte doğrayın ve az suda sote eder gibi
haşlayın. Tuzunu ayarlayın. Tost ekmeklerini 2 bardak sütte ıslatın. Isıya dayanıklı fırın kabını yağlayıp tost
ekmeklerini, kabın kenarlarını da kaplayacak şekilde, ara bırakmadan sıralayın. Bu arada beşamel sos için,
tereyağını küçük bir kapta eritin. Yağ kızınca unu ilave edip hızlı hızlı 1-2 dakika karıştırın. Üzerine ılık sütü katın. Tuzunu ve karabiberini ayarlayıp, karıştırmaya devam ederek pürüzsüz boza kıvamında bir sos elde edin. Haşlanmış pırasaları, tepsideki ekmeklerin üzerine yerleştirin. Üzerine küp doğranmış sucukları yerleştirip, son olarak üzerine beşamel sosu yayarak dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20 dakika
pişirin. Sıvıyağda, yarım ay şeklinde doğranmış kırmızı soğanı soteleyin. Fırından çıkardığınız beşamel soslu ekmeklerin üzerine serpip, servis yapın.