Armut, Ceviz ve Çikolatalı Crumble

Armut, Ceviz ve Çikolatalı Crumble

Gün sofralarınızı şenlendirecek muhteşem üçlünün bir araya gelmesiyle oluşan nefis bir tarif: Armut, ceviz ve çikolatalı crumble

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Armutların kabuklarını soyup ortalarındaki çekirdeklerini çıkarın ve elma dilimi şeklinde dilimleyin. Orta büyüklükte yağlanmış bir fırın kabına dizip, üzerine elma suyu gezdirin.

  • 2

    Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin. Bir kapta iri dövülmüş ceviz, küçük küp şeklinde doğranmış çikolata, un, yulaf, pudra şekeri, tarçın ve iri kıyılmış bademi karıştırın.

  • 3

    Pişen armutların üzerine bu karışımı yayın ve üzerine tereyağı parçaları yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...