Armut, Ceviz ve Çikolatalı Crumble
Gün sofralarınızı şenlendirecek muhteşem üçlünün bir araya gelmesiyle oluşan nefis bir tarif: Armut, ceviz ve çikolatalı crumble
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Armutların kabuklarını soyup ortalarındaki çekirdeklerini çıkarın ve elma dilimi şeklinde dilimleyin. Orta büyüklükte yağlanmış bir fırın kabına dizip, üzerine elma suyu gezdirin.
-
2
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin. Bir kapta iri dövülmüş ceviz, küçük küp şeklinde doğranmış çikolata, un, yulaf, pudra şekeri, tarçın ve iri kıyılmış bademi karıştırın.
-
3
Pişen armutların üzerine bu karışımı yayın ve üzerine tereyağı parçaları yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişirin.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL