Yanık cheesecake olarak da bilinen San sebastian cheesecake, lezzetiyle olduğu kadar görünümüyle de dikkat çeken bu nefis tatlının sırrı içindeki peynirinin yumuşaklığı. Diğer cheesecake'lerden farkı da tabanının olmaması. Birkaç malzemele ile basit bir şekilde hazırlayarak sofranıza renk katabilirsiniz. Denemek isteyenler için San sebastian cheesecake tarifi.
Mikser yardımıyla toz şeker, tuz, labne ve krem peynirleri şeker taneleri eriyene kadar çırpın. Mikserin hızını arttırıp yumurtaları 15 saniye arayla teker teker ekleyin ve eklerken çırpmaya devam edin. Yumurtalar bittikten sonra hızı düşürüp kremayı ekleyin. Tüm karışım pürüzsüz bir kıvam alıncaya kadar çırpmaya devam edin. En son vanilyayı ve elenmiş unu ekleyip düşük hızda çırpın. 24 cm'lik çember kek kalıbını geniş bir tepsiye yerleştirin.
Kalıbın kenarlarını fırça yardımıyla yağlayın. Pişirme kağıdını, kalıbın kenarlarına yapıştırarak iyice yerleştirin. Kenarlarındaki fazlalıkları katlayarak kalıbın dışına doğru kıvırın. Karışımı hazırladığınız kalıba süzgeçten geçirerek dökün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, eğer varsa fanlı programda 40-45 dakika üzeri kahverengileşene kadar pişirin. Pişen cheesecake'i yarım saat oda ısısında dinlendirip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.