Ekmek hamurunun içine tereyağı, margarin ve un katıp, iyice yoğurarak yumuşak bir hamur elde edin. Üzerini nemli bir bezle örtün ve buzdolabında bir gece bekletin.
İçi için ceviz, yumurta akı, toz şeker, tarçın ve toz karanfili robottan geçirin. Bir gece buzdolabında beklettiğiniz hamurdan parçalar koparın. İçine cevizli karışımdan koyun ve dilediğiniz şekli verin.
Hamur ve iç harç bitene kadar işleme devam edin. Fırın tepsisine dizin ve önceden ısıtılmış 220 derece fırında üzeri hafif pembeleşene kadar pişirin. Fırından aldıktan sonra soğutun ve üzerine pudra şekeri serpin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.