Glütensiz, şekersiz ve bol çikolatalı bu özel kurabiye ile tatlı krizlerinize sağlıklı bir çözüm bulun. Hafifliğiyle bağımlılık yapar, lezzetiyle şaşırtır!
Malzemeler
1 su bardağı dut kurusu
1 yemek kaşığı tapyoka nişastası
2 yemek kaşığı oda sıcaklığında sade yağ veya 3 yemek kaşığı tereyağı
Dut kurusunu tapyoka nişastası ile birlikte rondo'da öğütün. Sırasıyla tüm malzemeleri ekleyin. Karbonatı ekledikten sonra 2 damla limon suyu ile aktive edin. Tüm malzemeleri yoğurun.
Önceden ısıtılmış 170 derece fırının turbo ayarda 15-20 dakika pişirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.