Toz şeker ve yumurtayı geniş bir kaba alıp mikserle çırpın. Üzerine ayçiçek yağı ve limon suyunu ilave edin. Ayrı bir kapta un, kabartma tozu ve tuzu karıştırın. Karışımı toz şekerli harca katın. Hazırladığınız hamuru 10 dakika dinlendirin.
Unlanmış tezgahta çok ince olmayacak şekilde açın. Bir bardak ağzı ya da istediğiniz kalıpla kesin. Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında üzerleri hafifçe kızarana kadar pişirin. Soğuduktan sonra üzerine rendelenmiş limon kabuğu ve pudra şekeri serperek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.