Toz şeker ve kaşar lorunu derin bir kapta mikser yardımıyla ezilene kadar çırpın. Margarin ve yumurtayı ekleyip, krema kıvamına gelene kadar karıştırın. Bu karışıma elenmiş vanilya, kabartma tozu ile unu yavaşça ekleyin ve yumuşak bir hamur elde edene kadar yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve avucunuzun içinde yuvarladıktan sonra yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine aralıklarla dizin. Üzerlerine yumurta sarısı sürün ve önceden ısıtılmış 170 derece fırında üzeri pembeleşene kadar pişirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.