Un ve ufak parçalara bölünmüş tereyağını elinizde ufalanana dek karıştırın. Rendelenmiş eski kaşar peyniri, yumurta sarısı ve yoğurt ilave edip yoğurun. Üzerini kapatıp, buzdolabının alt rafında 30 dakika dinlendirin.
Hamuru 3 eşit parçaya bölüp, merdane yardımıyla 1cm kalınlığında açın. Dilediğiniz şekildeki kalıplarla kesip, yağlanmış fırın tepsisine yerleştirin. Üzerlerine çırpılmış yumurta sarısı sürüp, çörek otu, susam ve haşhaş serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30 dakika pişirip, ılık olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.