Beşamel sossuz yufkalı fırın makarna
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Makarnamızı tarifine göre haşlıyoruz evde fırın makarna yoktu ben spagetti kullandım(tüm çeşitler olabilir bence).Fırın tepsimizin altını yağlıyoruz ve 1 adet yufkamızı tepsimize döşüyoruz.Bir kabın içerisinde süt,yumurta ve unumuzu çırpıyoruz.Çırptığımız karışımın içerisine kaşarların yarısını ekliyoruz.Daha sonra makarnamızı yufkamızın üzerine yayıyoruz ve hazırladığımız sütlü karışımı makarnamızın üzerine döküyoruz.kalan kaşarıda makarnamızın üzerine serpiyoruz ve 200 derece fırında kontrol ederk pişiriyoruz.piştikten sonra yufkalı kısım üste gelecek şekilde servis yapıyoruz ..afiyet olsun arkadaşlar:))
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL