Bezelyeli Mantı Makarna

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Mantı makarnayı haşlayarak süzün. Bir kapta 2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri, bezelye, küçük
    doğranmış beyaz peynir, bir demet ince kıyılmış taze soğan, tuz ve bir tutam dereotunu karıştırın. Çatalla
    iyice ezin. Haşladığınız mantı makarnanın içlerini bezelyeli harçla doldurun. 2 çorba kaşığı sıvıyağda
    kiraz domatesleri ve zeytinleri 5 dakika soteleyin. Tüm malzemeyi derin bir kapta birleştirin. Üzerine mısır taneleri serperek
    servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.