Cevizli Erişte

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    UNU düz bir zemin üzerine alıp, ortası nı havuz gibi açın. Yumurta, sıvıyağ ve tuz ekleyip, azar azar su ilavesiyle yoğurun. Sert kıvamlı bir hamur elde edin. Yar›m saat dinlendirip, bezelere ayırın. Bezeleri yufkadan biraz kalın olacak şekilde açıp, aralarına un serperek üst üste yerleştirin. Bıçak yardı mıyla ince kesip, zeytinyağı eklenmiş tuzlu suda haşlayın. Fazla suyunu süzüp servis tabağına alın. Üzerine ufalanmış beyaz peynir ve ceviz serpin. Tereyağında kızdırılmış pulbiber gezdirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.