Hamur için yumurta ve tuzu kaba koyup, yavaş yavaş suyu ilave edin. Kulak memesi yumuşaklığında bir
hamur elde edene kadar un ilave edip, yoğurun. ÜZerini nemli bir bezle örterek 15 dakika dinlenmeye
bırakın. Patatesleri haşlayıp, kabuklarını soyun. Pulbiberle birlikte 2 çorba kaşığı sıvıyağda kavurun.
Hamuru mantı hamuru açar gibi genişçe açın. Çay bardağı ile yuvarlaklar kesin. Hamurların
ortasına patatesli harçtan yerleştirin. Önce bir kenarını içe doğru katlayın. Diğer kenarını onun üstüne katlayıp, alt kısımlarını ortaya kapatın. Parmağınızla, balık sırtı görüntüsü alacak şekilde kenarlarına bastırın.
Kaynar suya atıp haşlayın. Daha sonra süzgeçten geçirin. Tereyağını eritip, pulbiberi yakın. Hıngelin üzerine gezdirip servis yapın.