HARCI için, ıspanakları yıkayıp tuzlu suda haşlayın. Sularını süzdükten sonra ince kıyıp bir kaba alın. Tereyağını bir tencerede eritip ıspanakları ve ince kıyılmış maydanozları kavurup ocaktan alın. Üzerine beyaz peyniri ekledikten sonra süzgeçten geçirip püre haline getirin. Daha sonra gravyer peynir, yumurta, muskat ve tuz ilave edin. Hamur için, düz bir zemine alıp ortasını havuz gibi açtığınız una yumurta ve tuz ekleyip yoğurun. Hamuru yağlı kağıda sarıp buzdolabında yarım saat dinlendirin. Daha sonra unlu bir zeminde oklava ile incecik açın. 6x9 cm boyutlarında kesip içlerine harç doldurun. Uçlarını kapatıp tuzlu suda haşlayın. Süzerek servis tabağına alın. Zeytinyağı, tereyağı ve pulbiberi küçük bir tavaya alıp yakmadan kavurun. Mantının üzerine gezdirin. Gravyer peyniri ile süsleyerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.