MAKARNAYI tuz eklediğiniz suda haşlayın. Süzüp geniş bir kaba alın. Sıvıyağı bir tavaya alıp, üzerine küp doğranmış kabağı ekleyin. Kabak yarı yarıya yumuşayınca ikiye kesilmiş kiraz domates ve tuz katın. Bir-iki dakika soteleyip makarnaya ilave edin. Tereyağını eritip, unu rengi dönene dek kavurun. Üzerine süt ekleyin. Karıştırarak muhallebi kıvamına gelene dek pişirin. Tuzunu ve karabiberini ayarlayın. Sosu makarnanın üzerine ekleyin. Rendelenmiş kaşar peyniri ve yapraklarına ayrılmış dereotunu da ilave edip, harmanlayın. Daha sonra makarnayı bir fırın kabına aktarın. Üzerine galeta unu serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15-20 dakika pişirip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.