KALAMARLARI yuvarlak dilimler halinde kesip, yumuşayana dek 1 çorba kaşığı tozşekerle ovun ve haşlayın. Halka kesilmiş soğan ve ezilmiş sarmısakları tereyağında kavurun. Üzerine haşlanmış kalamarları ve yuvarlak doğranmış dolma biberleri ilave edip soteleyin. Ardından beyaz şarap ekleyip kaynatın. Krema, tuz, karabiber ve soya sosu katıp karıştırın. Aldante (orta dirilikte) haşlanmış spagetti makarnasına ilave edin. Rendelenmiş parmesan peyniri ile servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.