Kalamarlı Ev Makarnası

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Derin bir kabın içine un, yumurta ve tuzu alarak iyice yoğurun. 1 cm kalınlığında açın. Bu şekilde 30 dakika dinlendirin. Soğanı piyazlık doğrayın. Zeytinyağında soteleyin. Sarmısağı kıyarak soğana ekleyin. Sotelemeye devam edin. Bütün şekildeki kiraz domates ve kalamarı ilave edip soteleyin. Karabiber, kekik ve tuzu ekleyip, karıştırın. Dinlendirdiğiniz hamuru açıp, kare keserek tuzlu suda haşlayın. Servis tabağına alarak üzerine hazırladığınız soğanlı karışımı gezdirin ve karıştırın. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...