Köfteleri hazırlamak için kıymayı bir kaba alıp üzerine soğanı rendeleyin. Kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ekleyip yoğurun. Hazırladığınız harçtan minik köfteler yapın ve kenara alın. Patlıcanları kuşbaşı doğrayıp acısını almak için tuzlu suda bekletin. Kurulayıp kızartın ve kağıt havlu üzerine alın. Diğer taraftan makarnayı tuz koyduğunuz bol suda, paketin üstünde önerilen süre kadar haşlayıp, süzün. 4 çorba kaşığı sıvıyağı tavaya alıp köfteleri kızartın. Üzerine dörde bölünmüş domatesleri ve salçayı ekleyin. Bir-iki kez çevirip ocaktan alın ve makarnanın üstüne ekleyin. Patlıcanın da katıp birlikte harmanlayın. Servis tabağına alıp parmesan peyniri serpin. Maydanozla süsleyip, servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.