Unla irmiği karıştırıp içine yumurtaları kırın. 10 dakika yoğurun. İki bezeye bölüp, her birini yuvarlayın. Bir adet bezeyi merdane yardımıyla ve önlü arkalı ara sıra unlayarak inceltin. Diğer bezeyi de aynı şekilde hazırlayın. Hamurların üzerine un serpip, mutfak havlusu ile örtün ve 10-15 dakika oda ısısında dinlendirin. Hamurların üzeri yeteri kadar kuruyunca, üst üste koyup geniş ve gevşek bir rulo yaparak dilediğiniz kalınlıkta kesin. Şeritlere un serpip silkeleyin. Tuzlu kaynar suda 2-3 dakika haşlayıp servis tabaklarına alın. Şekil verip üzerlerine zeytinyağında çevrilmiş domates sos gezdirin. Parmesan serpip ılık olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.