ÖNCELİKLE makarnayı 8-9 dakika kadar tuzlu suda haşlayın. Diğer tarafta soğanı piyazlık doğrayıp, kıyılmış sarmısak ile birlikte yağda kavurun. Küp doğranmış domates, ince kıyılmış biber ve salçaları tencereye ekleyin. Mantarları da ince kıyıp bu karışıma ilave edin. Baharatları ve 1 su bardağı suyu katın. Tencerenin kapağını kapatıp, 10 dakika pişirin. Haşlayıp süzdüğünüz makarnayı tabaklara alın. Üzerine sosu paylaştırarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.