BİR gün önceden ıslattığınız nohudun suyunu süzün. Üzerini iki parmak geçecek kadar su ilave edip, haşlayın. Yeniden suyunu süzüp kıyılmış soğanla zeytinyağında kavurun. Üzerine sebzeli çeşni ve tuzu ekleyip karıştırın. Ocağın altını kapatıp soğumaya bırakın. Lavaşı kare kesip, önceden ısıtılmış 180 derece fırında kızarana dek tutun. Servis tabağına alıp, üzerine nohudu ekleyin. Ayrı bir yerde yoğurt ve kıyılmış sarmısağı karıştırın, nohudun üzerine gezdirin. Dolmalık fıstık ve kimyon serpip, servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.