Soğan ve sarmısakları 2 çorba kaşığı zeytinyağında soteledikten sonra, nohudu, soğuk suda bekletip
elinizle sıkarak süzdüğünüz soya kıymasını ve 1 çorba kaşığı salçayı ekleyin. Kaynar su ilavesi ile pişmeye
bırakın. Tuz, kimyon, pulbiber ekleyin. Kuskusu, az yağ koyduğunuz kaynar suda haşlayın. Kalan zeytinyağı ve tereyağında soteleyip, safranla rengini ve kokusunu değiştirin. Tabağa aldığınız safranlı kuskusun ortasına sıcak sosu dökün. Üzerine taze kekik yapraklarını serpin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.