Patlıcanlı Makarna

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Makarnayı al dante (orta yumuşaklıkta) olarak tuzlu suda haşlayın. Daha sonra süzgeçten geçirin. Bu arada soğanı incecik kıyın. Patlıcanı küp doğrayın. Taze sarmısağı da incecik doğrayın. Bir tavaya 3 çorba kaşığı zeytinyağı alıp, soğanı kavurun. Patlıcanları atın. Harlı ateşte kavurmaya devam edin. Birkaç dakika sonra domatesi ekleyin. Altını kısarak pişirmeye devam edin. Taze sarmısak, ince kıyılmış fesleğen ve maydanozu ilave edin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Makarnanın üzerine gezdirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.