Soba (Kara Buğday Makarnası)

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KARA buğday makarnasını 3 su bardağı kaynar suyun içinde 10 dakika haşlayın. Pişmesine yakın içine dirilmesi için 1 su bardağı soğuk su katıp 1-2 dakika sonra süzün. Sos için soya sosu, palamut balığı konsomesi ve mirini karıştırıp 2 su bardağı kaynar su ekleyin. Yosun parçalarını ilave ettikten sonra makarnayı bu sosa batırarak yiyin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.