Tulum Peynirli Makarna

Makarna-peynir gibi elimizin altında olan, pratik malzemeler. Ama ortaya çıkan sonuç nerdeyse bir sanat eseri. Üstelik her biri bir lokmalık!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    MAKARNAYI tuzlu suda haşlayın. Süzüp kenara alın. Dolmalık fıstığı yapışmaz yüzeyli bir tavada karıştırarak kavurun. Tulum peynirini bir kaba alın. Fıstık, pulbiber ve kıyılmış dereotu ekleyerek harmanlayın. Hazırladığınız peynirli harcı makarnaların içine doldurun. Daha sonra makarnayı yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine yerleştirin. Üzerine 2 çorba kaşığı sıvıyağ gezdirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10 dakika pişirin. Diğer taraftan, kalan sıvıyağı bir tavaya alın. Üzerine rendelenmiş domates ve tuz ekleyip 3-4 dakika kavurun. Domates sosu servis tabağının dibine yayın. Üzerine makarnayı yerleştirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.