Zeytinli Tagliatelle

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    MAKARNAYI yeterli miktarda su vebulyon ile istediğiniz kıvamda pişirin. Çok pişmemesine özen gösterirseniz çok daha lezzetli olacaktır. Ayrı bir yerde zeytinyağı, ince rendelenmiş soğan ve yarım kavanoz doğranmış zeytini kısık ateşte kavurun. Makarna piştiğinde süzgece alın ve kısa süre soğuk suyun altında tutup yine tencereye koyun. Kısık ateşte ısıtırken, kremayı ekleyin ve karıştırın. Daha sonra tavadaki zeytinli sosu ilave edin. Servis yaparken tabakların üzerine bir miktar kaşar peyniri ekleyin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.