Kavanoz içinde sunulan bu muhteşem tatlı, hem göz alıcı hem de pratik. İster misafirlerinize sunun, ister kendinize küçük bir tatlı molası verin; bu tatlı, her zaman favoriniz olacak.
Elmaları yıkayıp kabuklarını soyun ve kalın rendeleyin. Bir tavaya tereyağını alın, eriyince içine elmayı ekleyin. Üzerine tarçını serpip yumuşayana kadar karıştırarak pişirin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra balı katıp karıştırın.
Ayrı bir yerde süzme yoğurt, labne peyniri ve balı karıştırın. Daha sonra kavanozlara elmalı karışımı ve yoğurtlu karışımı dönüşümlü olarak pay edin. Üzerlerini kumkuat ya da mevsim meyveleri ile süsleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.