Pişmeyen Puding

Arnica ile ‘Burçlar Sofrada’ video serisinin ikincisi, Terazi Burcu. Turkuvaz Medya Dergiler Genel Müdürü Yasemin Gebeş ve yemek danışmanımız Pelin Bozkurt Bilgiç’in bu burcun mutfak alışkanlıkları, damak zevki üzerine sohbetini, sağlık ve lezzet ikilisinin ayrılmaz bir bütün olabileceğini gösteren nefis bir tarif tatlandırıyor.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Avokadoların içlerini kaşık yardımı ile çıkarıp çekirdek yataklarını alın. Muzların kabuklarını soyup gelişigüzel dilimleyin.

  • 2

    Avokado ve muzu Arnica blender yardımı ile püre haline getirin. Üzerine kakao ve bal ilave edip yeniden çekin.

  • 3

    4 adet servis kasesine böğürtlen ve ahududuyu paylaştırın. Üzerlerine avokadolu karışımı pay edin.

  • 4

    Hindistan cevizi, Antep fıstığı, böğürtlen, ahududu ve gül yaprakları ile süsleyip servis yapın.

    AKLINIZDA BULUNSUN

    Vaktiniz varsa pişmeyen pudingi süslemeden önce buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Sürenin sonunda süsleyip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.