Şeftali satın alırken; tombul ve hafif tok olanları almaya özen gösterin. Çok sıkı yapıda olan şeftaliler olgun değildir. İyi şeftali ince
tüylü ve kırmızı renkte olan şeftalilerdir.
Şeftalileri tencereye koyup üzerine ballı suyu dökün. Anasonları da içine atıp bir taşım kaynatın. Kısık ateşte ağzı kapalı olarak kontrollü bir şekilde nazikçe çevirerek 10-15 dakika pişirin. İster bu şekilde servis yapın, isterseniz püre haline getirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.