Balık Ezmesi
Denizin taptaze lezzetlerini sofralarınıza taşıyan balık ezmesi, hafif ve pratik bir atıştırmalık olarak öne çıkıyor.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Temizlenmiş balığın filetosunu çıkarın ve haşlayın. Kepçe ile suyun içinden alın ve elinizle didikleyip, bir kenara koyun. Yapraklarına ayırdığınız lahanayı robottan geçirin ve derin bir kaba alın.
-
2
İçine robottan geçirdiğiniz ceviz içi ile mayonezi ekleyip, karıştırın. Balık, sarımsak, ufalanmış ekmek içi, limon suyu ve tuzu katın. Tüm malzemeyi karıştırın ve bekletmeden servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL