İstavrit Menüer

İstavrit Menüer

Lezzetli ve hafif bir seçenek arıyorsanız istavrit menüer tam size göre!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Balıkları temizledikten sonra orta ve sırt kılçıklarını çıkararak fileto haline getirin. Yıkayıp kağıt havlu ile kurulayın. Unlayıp, kızgın yağda kızartın.
  • 2
    Geniş bir tavaya tereyağı ve suyu koyun. İçine jülyen doğranmış havuç ve fasulye ile dövülmüş sarımsağı ekleyin. Tüm malzemeyi orta ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
  • 3
    İstavrit, soya filizi, kapari, pul biber ve tuzu ekleyin. Orta ateşte 4-5 dakika pişirin ve tavayı ocaktan alıp, kekik ilave edin.

Sofra’da Bu Ay

  • Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
  • Baharat Karışımları
  • Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...