İstavrit Menüer

Lezzetli ve hafif bir seçenek arıyorsanız istavrit menüer tam size göre!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Balıkları temizledikten sonra orta ve sırt kılçıklarını çıkararak fileto haline getirin. Yıkayıp kağıt havlu ile kurulayın. Unlayıp, kızgın yağda kızartın.
-
2
Geniş bir tavaya tereyağı ve suyu koyun. İçine jülyen doğranmış havuç ve fasulye ile dövülmüş sarımsağı ekleyin. Tüm malzemeyi orta ateşte suyunu çekene kadar pişirin.
-
3
İstavrit, soya filizi, kapari, pul biber ve tuzu ekleyin. Orta ateşte 4-5 dakika pişirin ve tavayı ocaktan alıp, kekik ilave edin.
Sofra’da Bu Ay
- Zeynep Dinç'ten Limonlu Tarifler
- Ramazan'ın Baş Tacı Çorbalar
- Şef Bahtiyar Büyükduman'dan Sıra Dışı Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL