Hamur için süt ve tereyağını bir tencereye koyup, bir taşım kaynatın. Üzerine unu ekleyip, çırpma teli ile hızlıca karıştırın ve 2 dakika daha pişirip, ocaktan alın. Biraz soğuduktan sonra teker teker yumurtaları ekleyip, çırpın. Hamur yumurtalarla özleşince sıkma torbasına doldurup, yağlı kağıt serilmiş bir fırın tepsisine şekil vererek sıkın.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30 dakika pişirin ve soğumaya bırakın. Bu arada içi için beyaz peynir, sarmısak, fesleğen, ceviz, zeytinyağı, yoğurt, tuz ve karabiberi robottan geçirin. Soğuyan hamurun üzerine bu karışımdan 1 tatlı kaşığı koyup, ikinciyi üzerine kapatın. Hamurlar ve iç harç bitene kadar işleme devam edin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.