Soğan Halkaları
Çıtır, altın rengi ve tamamen bağımlılık yapıcı! Her lokmada lezzetli bir çıtırtı ve mükemmel bir tat deneyimi için bu tarifi kaçırmayın
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Soğanları soyup, yuvarlak dilimleyin. Soğanların dışında iki sıra bırakacak şekilde içlerini çıkarın. Yumurta akına bir tutam tuz ekleyip, kar gibi olana dek çırpın. Ayrı bir yerde, un, maden suyu, sıvıyağ ve bir tutam tuzu çırpın.
-
2
İçine yumurta akını ekleyip bir kez daha karıştırın. Ardından, soğan halkalarını bu karışıma bulayıp, kızgın sıvıyağda kızartın. Sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL