Kremayı 5 dakika mikserle çırpıp buzdolabında bekletin. Yumurta aklarını toz şeker ile 10 dakika çırpın. Bir cezvede yarım su bardağı toz şeker ve suyu kaynatıp yumurtalı karışıma yavaşça ekleyip, çırpmaya devam edin. İri parçalara ayrılmış bisküvileri damla çikolata, limon kabuğu rendesi, fındık ve buzdolabında beklettiğiniz krema ile iyice karıştırın
.Üzerine yumurta akı karışımı ekleyin. Dikdörtgen bir kalıbı streç film ile kaplayın. Karışımı kalıba yayın. Donması için buzlukta 2-3 saat bekletin. Pasta buzluktan çıkınca çabuk eridiğinden üzerine çikolata sos gezdirip, hemen servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.