Pandispanyayı hazırlamak için, yumurta ve şekeri iyice çırpın. Krema kıvamına geldiğinde kakao, un ve
kabartma tozunu ilave edin. Karışımı yağlanmış ve unlanmış orta boy yuvarlak bir kalıba dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında bir bıçak batırıp kontrol ederek (bıçak temiz çıkıyorsa pişmiş demektir) pişirin. Soğuduktan sonra enlemesine üçe bölün. Kremayı hazırlamak için, süt ve şekeri bir kaba alıp ocağa oturtun. Kaynamaya başlayınca yarım çay bardağı soğuk suda açtığınız mısır nişastasını ilave edin. Birkaç dakika sonra da yarım su bardağı soğuk suda açtığınız kakaoyu üzerine ekleyin. Küçük paçalar halinde kırdığınız çikolatayı ilave edip sürekli karıştırın. Göz göz olup kaynamaya başladığında ocaktan alın. Ilındıktan sonra yumurta sarısı ilave edip karıştırın. Pandispanya parçalarını konyak eklediğiniz sütle ıslatın. Alt parçayı servis tabağına alın. Üzerine krema koyup ikinci parçayı yerleştirin. Üçüncü parçayı da koyup her tarafını krema ile kaplayın. Krem şantiyi sütle çırpın. Krema torbasına koyup pastanın üzerine sıkın. Ortasına ahududuları yerleştirip servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.