Margarin, toz şekerin yarısı, 1 adet yumurta ve vanilyayı çırpın. Una daha sonra süt ve kabartma tozunu ekleyerek karıştırın. 24 cm'lik ortası delik kek kalıbını yağlayın. Karışımı kalıba boşaltın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-40 dakika pişirin. Fırından aldığınızda 3-4 dakika, kalıbın içinde dinlendirin. Daha sonra kalıbı ters çevirip çıkartın.Kalan toz şekeri suyla birlikte eriyene kadar kaynatın. Hindistancevizi ve limon suyunu ekleyin. Ayrı bir yerde, kalan 2 adet yumurtanın akını çırpın. Daha sonra hindistancevizli karışıma ekleyip hafifçe karıştırın. Pastanın üzerini bu karışımla sıvayın. Çilekleri pastanın ortasına yerleştirip servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.