Yumurta, yoğurt, sıvı yağ, toz şeker ve vanilyayı iyice çırpın. Ispanağı robottan geçirip, fazla suyunu süzün. Ispanağı karışıma ekleyin. Un ve kabartma tozunu beraber eleyerek, karışıma ilave edin. Boza kıvamındaki karışımı, yağlayıp unladığınız fırın tepsisine dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, kontrol ederek pişirin. Pandispanyayı yuvarlak kalıplarla kesin. Daha sonra enine ortadan ikiye bölün. Sos için, çilek ve pudra şekerini robottan geçirip kenara alın. Krema için; çilek, krem şanti ve kremayı robottan geçirin. Kestiğiniz pandispanyaların yarısının içine sos ve kremadan sürün. İkinciyi üzerine kapatın. Kalanlarına da aynı işlemi uygulayın. Artan sos ve kremayı pastaların üzerilerine sürün. Çilek ile süsleyin. Buzdolabında 1 saat dinlendirin. Soğuk olarak servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.