Tereyağını bir tavaya alıp eritin. Üzerine esmer şekeri ekleyin ve 1-2 dakika bekleyip karıştırın. Kayısıları ikiye bölüp çekirdeklerini çıkardıktan sonra tavaya ilave edin. Karıştırıp ocaktan alın ve üzerine vanilyayı ekleyin. Yuvarlak bir fırın kabının dibine kayısıların kesik tarafı alta gelecek şekilde yerleştirin. Tavada kalan sosu üzerine gezdirin. Diğer taraftan hamuru hazırlamak için, yumurtaları bir kapta çırpıp üzerine toz şekeri ilave edin. Daha sonra kalan malzemeyi de ekleyin. Hazırladığınız hamuru kayısıların üzerine dökün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 40 dakika pişirin. Kiraz, rendelenmiş limon kabuğu ve çikolata ile süsleyin. Dilimleyerek servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.