Kestaneli Pasta

Kışın sevileni kestane ile yumuşacık bir pasta tarifi...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Pandispanya ununu, yumurta ve su ile önce düşük, daha sonra yüksek devirde 7-8 dakika çırpın. 30x30 cm ebatlı kare bir kalıbı yağlı kağıt ile kaplayın. Hamuru kalıbın içine dökün. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında, kabarıp pembeleşene kadar pişirin.
  • 2
    Fırını kapatıp 1-2 dakika bekletin. Fırından alıp yağlı kağıdı çıkarın. Enlemesine ve boylamasına ikiye kesip 4 parça pandispanya elde edin. Kestane püresini yarım bardak krem şanti ile karıştırın.
  • 3
    Pandispanyanın ilk katını servis tabağına alıp ,üzerine karışımdan sürün. İkinci kat pandispanyayı yerleştirip kestaneli karışımdan sürün. Diğer katlara da aynı işlemi uygulayın. Kalan krem şantiyi sütle çırpıp, pastanın üzerini sıvayın. Bu şekilde 1-2 saat buzdolabında bekletin. Kestane şekeri ile süsleyip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.