Kremalı Ve Meyveli Pasta

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Hamuru hazırlamak için su ve yağı bir tencereye alın. Yağ eridikten sonra un ve pudra şekerini katıp, tahta bir kaşıkla topak olmaması için hızlı bir şekilde sürekli karıştırın. Kabı ocaktan alın ve 1 adet yumurtayı ilave edip, hızlı bir şekilde çırparak yedirin. Diğer yumurtayı katın ve yine hızlı bir şekilde çırpıp, yedirdikten sonra yağlı kağıt serilmiş 20x26 cm ebadındaki bir kalıba her tarafını kaplayacak şekilde boşaltın. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında üzeri pembeleşene kadar pişirin ve soğuması için bir kenara alın. Krema için sütü vanilya ile birlikte tencereye koyun ve kaynatın. Yumurta sarılarını ayrı bir kapta toz şeker ile birlikte iyice çırpın. Unu ekleyip, çırpmaya devam edin. Sütlü karışımı yumurtalı karışıma yavaşça ekleyip, bir yandan da topaklanmaması için çırpın. Tencereyi ocağa alın ve muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırarak pişirin. Tencereyi ocaktan alıp, tereyağını katın ve karıştırın. Sıkma torbasına doldurun ve soğuyan hamurun üzerine uzun şeritler halinde sıkın. Şeritlerin üzerini böğürtlen ve frambuaz ile süsleyip, dilimleyerek servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.