Pancarlı Pasta

Pancarlı pasta, pancarın doğal tatlılığıyla yapılan, genellikle yoğun nemli dokusu ve canlı pembe rengiyle öne çıkan bir tatlıdır.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tabanı için tüm malzemeyi rondodan geçirip yapışkan kıvamlı bir hamur elde edin. Tabanı ve kenarları pişirme kağıdı ile kaplanmış porsiyonluk kek kalıplarına elinizle bastırarak yerleştirin ve soğumaya bırakın. Pancarlı üst taban için pancarı rendeleyin. Muzla birlikte blenderden geçirip püre haline getirin.
  • 2
    Kalan malzemeyi ilave edip karıştırın. Karışımı, porsiyonluk kalıplara dikkatlice dökün. Derin dondurucuya yerleştirip katılaşmasını sağlayın. Servis etmeden 5 dakika önce çıkarın. Servis tabaklarına yerleştirip, üzerine benmari usulü eritilmiş çikolata gezdirin. Nar ve hindistan cevizi ile süsleyip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.