Pandispanya için yumurtaların sarı ve beyazını ayırın. Portakal suyu, sıvı yağ, vanilya özütü ve yumurta sarılarını bir kapta karıştırın. Unu ekleyip pürüzsüz olana kadar karıştırın. Kenara alın.
Yumurta aklarını ve şekeri krem şanti kıvamına gelene kadar çırpın. Yumurta sarılı karışımı beyaz karışıma ekleyin. Spatula yardımıyla çok söndürmeden alttan üste doğru karıştırın.
Orta boy fırın tepsisinin tabanına pişirme kağıdı yerleştirin, kenarlarını yağlayın. Portakal dilimlerini aralıklı olarak dizin. Hamuru tepsiye alın ve
tepsiyi hafif sallayarak dağıtın.
İç dolgu için kremayı çırpın. Üzerine kalan malzemeleri ilave edip karıştırın. Buzdolabına kaldırın. Soğuyan pandispanyayı ters çevirin. Portakallı kısmından pişirme kağıdını yavaşça çıkarıp tekrar ters çevirin. İç dolguyu üzerine sürüp rulo şeklinde sarın. 1-2 saat buzdolabında dinlendirip servis
yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.