Kremanın kabuk tutmaması için üzerine streç filmle kaplayıp soğumaya bırakın. Hamur için su ve tereyağını bir tencereye alın. Kaynama noktasına gelen suya un ve tuzu ekleyip karıştırın.
Hamuru 2-3 dakika karıştırarak pişirin ve ocaktan alın. Soğuyunca, yumurtaları tek tek ekleyerek mikser yardımıyla karıştırın. İyice soğuyan hamuru sıkma torbasına alın
Önceden ısıtılmış, fansız ayarda ve 180 derece fırında, kabarıp üzerleri sertleşinceye kadar yaklaşık 15 dakika kontrollü olarak pişirin. Pastacı kremasını sıkma torbasına alın. Pişmiş ve soğumuş şu hamurlarının alt kısmından sıkma torbasının ucuyla hafifçe delik açıp, içlerine kremayı sıkın.
Daha sonra servis tabağına alın. Çikolata sos için kremayı sos tenceresine alın. Kaynama noktasına gelince çikolataları parçalayarak ekleyin. Karıştırarak akışkan kıvamlı bir sos elde edin. Şu hamurlarının üzerine çikolatalı sos döküp servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.