Yılın en sevdiğimiz günlerinden biri: Dünya Cheesecake Günü! Yemek danışmanımız Yıldız Öz Samaha, bugüne özel B. Blok Bakery'de yediği San Sebastian Cheesecake'in tadı damağında kalan lezzetini yakalamak için Sofra mutfağına girdi. Tabii ki tarifi, tarifin olmazsa olmazı Pınar Beyaz kullanarak hazırladı. Ağızda dağılan ipeksi dokusu ve nefis lezzeti ile bu tatlı herkesten tam not almayı başardı. Sizin de mutlaka denemeniz gereken tarifi aşağıya bıraktık.
Karışımı kalıba döküp önceden ısıtılmış 220 derece fırında 35 dakika pişirin. Sürenin sonunda fırından alıp ilk sıcağının geçmesini bekleyin. Buzdolabına kaldırıp bir gece dinlendirin. Ertesi gün dilimleyip servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.