Patateslerin kabuklarını soyup, ince yuvarlak dilimler halinde kesin. Yuvarlak ve küçük bir kek kalıbını tereyağıyla yağlayıp un serpin. Patatesleri hafifçe üst üste binecek şekilde aralıksız, kenarlara ve tabanına yerleştirin. Ayrı bir kapta yumurtaları çırpın. İçine yoğurdu ve ayçiçek yağını katıp tekrar çırpın.
Unu, kabartma tozunu, peyniri, tuzu ve pul biberi ekleyip, çırpmaya devam edin. Hazırladığınız hamuru, patatesli kalıba boşaltın. 180 derece fırında pişirin. Pişip pişmediğini kontrol edip, fırından alın. Ilınınca dikkatlice kalıptan çıkarıp, dilimleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.